Innovatie

Wij volgen nauwgezet, maar kritisch, de vernieuwingen op de nationale en internationale dentale markt. Onze medewerkers volgen cursussen en workshops om zich te bekwamen in nieuwe technologieën en technieken. Zo onderzoeken zij ook welke innovaties in ons tandtechnisch laboratorium bruikbaar zijn.

De laatste innovatie die wij gebruiken, is de combinatie van geavanceerde CAD-CAM systemen met  bijbehorende, nieuwe, producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit zetten we in bij het ontwerpen en maken uw gebitselement.

Wij werken intensief samen met tandartsen en fabrikanten die voorop lopen in behandelmethodes en  tandtechnische innovatie. Zij begeleiden ons bij vernieuwingen en installatie van updates. De nieuwe behandelmethodes die tandartsen inzetten, hebben invloed op de materiaalkeuze.

Onze feedback, vanuit het werkveld, gebruiken zij om hun concepten te optimaliseren. Zo leren we van elkaar. Als tandtechnisch laboratorium is ons streven flexibel te blijven, dus scannen wij actief de markt naar nieuwe ontwikkelingen. Innovatie is een absolute noodzaak en onlosmakelijk verbonden met onze ambitie; de natuurlijke situatie zo dicht mogelijk benaderen.